Tonka Kovačić i Martin Lugarić, Zlatni dvori (FOTO: In magazin/Screenshot)
Tonka Kovačić i Martin Lugarić, Zlatni dvori (FOTO: In magazin/Screenshot)

Oni su odlični učenici, a jednako tako i dobri glumci. Tonka i Martin malene su zvijezde serije Zlatni dvori


Idilična priroda Krašograda, mjesto je koje sigurno prepoznajete iz serije Zlatni dvori. U jesenskom izdanju ovo mjesto privlači još više posjetitelja. A vole ovdje doći i Tonka i Martin koji su vam možda poznatiji kao Lola i Janko. Najdraže mjesto im je, naravno, tamo gdje ima najviše životinja.

"Meni su najdraže životinje konji, psi i mačke pa smo baš pogodili pravo mjesto", kaže Tonka Kovačić. Zelena oaza mira Eko parka 'Krašograd' idealna je za provesti dan s obitelji. Naši mali glumci su se okruženi životinjama dobro zabavili, ali i naučili ponešto o životinjama.
"Nikad ne smijemo ići iza njih jer bi inače počeli se ritati, tamo imamo dva magarca, tamo su tri, četiri ovak malecka mačeka", govori Martin Lugarić.

Tonka Kovačić i Martin Lugarić, Zlatni dvori (FOTO: In magazin/Screenshot)

Tonka je učenica petog razreda, a njezin televizijski brat Martin ide u treći. U svojim su školama njih dvoje prave zvijezde. "Mene gledaju većina, neki mi kažu, pitaju me - ti glumiš u Zlatnim dvorima i kao, ali većinom kritike su dobre. Jako mi se sviđa glumiti i većinom u razredu me gledaju", priča Tonka.

"Kažu da super glumim, da lijepo glumim. Uvijek me pitaju, Martin kad ćeš bit u sljedećoj epizodi i te stvari", nadovezuje se Martin.

Iako su još mali, glumačkog iskustva imaju, no Zlatni dvori za njih su nešto posebno. A na setu zaista uživaju. "Meni se sviđa to što na svakom snimanju, recimo, u prvom su bili kolači i sve to mi zapravo poslije pojedemo i onda je fora i glumci su stvarno simpatični, nije ono da te ignoriraju, ono ti si dijete, nego se stvarno vole družit s tobom", govori Tonka. Gluma im je zasad prvi izbor. Tonka kaže da bi, ako ne bude glumica, voljela biti pjevačica.

Što su nam još otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.