Novi Spiderman izazvao je prave kontroverze, no obožavatelji slavnog lika nisu baš zadovoljni novim glumcem.


Iako je odavno debitirao na filmu, za Toma Hollanda sada je čuo i cijeli svijet kada je Marvel objavio kako je upravo mladi glumac novi Spiderman. Osim što će utjeloviti slavnog superjunaka, Holland glumi i u još jednom spektaklu 'Captain America: Civil War'.

Traileri koji su bili bolji od samih filmova

Vezani članci Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Nitko ne zna otkad su zajedno: Rijedak zajednički izlazak u javnost slavnog para koji je vezu dugo skrivao Spider-klinac (Foto: Screenshot/YouTube) Tata mu ispunio najveću želju i pretvorio ga u superjunaka

19-godišnji Tom je dobio priliku života, no obožavatelji slavnog lika i nisu presretni s odabirom. Inače, lik Peter Parker i treba biti tinejdžer no obožavatelji izgleda misle kako je Tom malo i – premlad. Kritike su obasule Twitter račune diljem svijeta.No Tom nije nikakav amater u glumačkom svijetu. Glumio je s Naomi Watts u Oscarom nominiranom filmu 'The Impossible', a ako vam je Tom na prvu igledo poznato možda ćete se iznenaditi kako je to isti klinac koji je utjelovio Billy Elliota u mjuziklu.

Tek ćemo čuti o Tomu, voljeli to njegovi kritičari ili ne – on je novi Spiderman! Kako se vama sviđa?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook