Mladi Britanac posvetio je pjesmu svojoj baki koja se bori s Alzheimerovom bolešću, te postao nova internetska senzacija, ali i neočekivani ambasador ove bolesti.


Talentirani tinejdžer Harry Gardner postao je internetska senzacija nakon što je objavio pjesmu koju je napisao za svoju baku. Naime, njegova baka vodi borbu s Alzheimerovom bolešću, a kada ju je 15-godišnji Harry nedavno posjetio, ona ga nije prepoznala.

Vezani članci Slika nije dostupna HIT NA INTERNETU Video o kojem svi pričaju – stvarno su se skinuli! Slika nije dostupna Prije 19 godina bili su senzacija, a onda su nestali sa scene – gdje su danas?

Pjesmu naslovljenu 'Not Alone' napisao je iste večeri nakon što je posjetio svoju 76-godišnju baku Maureen. Zbog perspektive iz koje je napisana u vrlo kratko vrijeme je prikupila preko 100 tisuća pogleda. Naime, pisana je iz perspektive mlade osobe koja pokušava razjasniti situaciju nad kojom uopće nema kontrolu.

U pjesmi se Harry prisjeća lijepih trenutaka koje je provodio sa svojom bakom, ali i trenutka kada mu se cijeli svijet promijenio. 'Dogodilo se tako brzo, sve mi je tako čudno. Nikad nisam znao da se ovo može dogoditi. Jednom sam trepnuo i sve se promijenilo.'