Kakva ljepotica

Izazvala kontroverze: Bila je najljepša djevojčica na svijetu, a što je starija, to je bolja

Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 3 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 3 Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) - 2 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) - 1 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 3 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 2 +0 Thylane Blondeau (Foto: Getty) - 1 Galerija

Thylane Blondeau proslavila se u djetinjstvu kao najljepša djevojčica na svijetu.

Mlada Thylane Blondeau proslavila se u djetinjstvu, kada je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. Imala je samo četiri godine kada je počela nositi modne revije, a svijet mode tek će pokoriti. Prelijepa Francuskinja ima svega 16 godina, a svijet se svakodnevno divi njezinoj nesvakidašnjoj ljepoti. Ne čudi što je na Instagramu prati oko dva milijuna ljudi, ali i što ima unosni ugovor s jednom kozmetičkom kućom kao njihovo zaštitno lice.

Pogledaj i ovo Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Još 2007. se proslavila! Najljepša djevojčica na svijetu danas šeće pistom u donjem rublju, a pogled s njezina prekrasnog lica skreću i ubojiti trbušnjaci!

Djevojka je kao desetogodišnjakinja snimila naslovnicu za Vogue, a mnogi su je ocijenili preseksualiziranom pa je izazvala brojne kontroverze. No njezini roditelji nisu se dali, nastavili su podržavati kćerkicu. Inače, Thylane je kći poznate francuske televizijske voditeljice Veronike Loubry i nogometaša Patricka Blondeaua. Pred njom je, sigurni smo, blistava budućnost.

Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) - 2 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) - 2 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene