Rekla je da neće

Fotografija koja je izazvala čuđenje – otkrila i zašto je to napravila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Postoji dio tijela za koji je rekla da ga nikada neće pokazati.

Taylor Swift  je na svom Instagram profilu prije nekoliko tjedana podijelila fotografiju s odmora na Mauiu, gdje se zabavlja s curama iz benda 'Haim'.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

 

Osim zgodnih djevojaka u bikiniju, svima je pažnju privuklo nešto drugo – njezin pupak. Budući da je nedavno izjavila da je to dio tijela koji nikada neće pokazati svi su se začudili, a sada je odlučila objasniti kako se to dogodilo.

 

VIDEO Svoju čupavu mačkicu osušila je fenom

'Nismo imali namjeru staviti te slike na Instagram. Bila sam na odmoru s prijateljicama i baš smo bile opuštene jer smo znali da nigdje blizu nema paparazzo fotografa. Uvijek provjeravam kriju li se negdje i već znam uočiti objektive na vrijeme. Tada nije bilo ničega oko nas. Zadnjeg dana odmora uočile smo jedan ribarski brodić i to nam je odmah bilo čudno. Moji zaštitari odmah su uzeli dalekozore i shvatili da nas ovu fotografiraju. I tada sam bila svjesna da imaju moje fotografije u bikiniju i ne želim da zarade brdo love na tome pa sam ih odlučila zeznuti. Sama sam objavila fotografije nas u bikiniju tako da oni ne zarade novac na svojima', objasnila je 25-godišnja pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene