Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zanimljivo je da je spot za pjesmu 'Živi do kraja' sniman 24 sata u komadu, a kako kažu članovi O.S.D.S. - ideja spota prati ideju pjesme 'Živi do kraja'!


Tamburaški sastav OD SRCA DO SRCA (O.S.D.S.) predstavlja novu pjesmu, koju prati i spot u režiji Igora Vignjevića. Radi se o pjesmi 'Živi do kraja' čiji tekst i glazbu potpisuju članovi O.S.D.S.-a. Autor teksta je frontman Domagoj Pisuljak, a na glazbu je, uz Domagoja, svoj trag ostavio i Dominik Šušković.

Jedan dan s Mejašima: Mladi tamburaši pokazali svoje zavodničke taktike

Vezani članci Slika nije dostupna HIT NA INTERNETU Video o kojem svi pričaju – stvarno su se skinuli! Slika nije dostupna Prije 19 godina bili su senzacija, a onda su nestali sa scene – gdje su danas?

'Odlučili smo jedan dan iskoristiti do krajnjih granica, proživjeti i vidjeti sve što su nam ljeto i naša obala mogli ponuditi. U 5:30, u kabrioletu, krenuli smo iz Zagreba... Tijekom dana obišli smo Opatiju, Rijeku, Krčki most, Senj, Novalju, Zadar, Split, Dubrovnik, a snimanje završili u vili u Konavlima, cca 24 sata od početka snimanja. Izgorili smo, doslovno i metaforički, iscrpili i zadnje atome snage iz sebe, no svaki se uloženi dah isplatio jer smo dobili nesvakidašnji spot i nezaboravno iskustvo', kažu mladi tamburaši.

Pjesma predstavlja značajan odmak od trenutnog hrvatskog glazbenog mainstrama. 'Ova je pjesma pravi odraz onog što mi jesmo i glazbe koju volimo; ona isijava našom energijom, strasti i pozitivom. Mi zaista volimo život i živimo živote kakve želimo... to je najbolji osjećaj na svijetu! 'Živi do kraja' predstavlja značajan odmak od trenutnog hrvatskog glazbenog mainstreama jer se mi u njemu jednostavno ne pronalazimo. Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da je ne možete usporediti s velikom većinom zbivanja na našoj sceni pa i šire... To nas, na neki čudan način, čini sretnima i ponosnima te nam ukazuje na smjer u kojem ćemo ići u budućnosti', kažu dečki i dodaju: ''Teško je predvidjeti kako će publika reagirati na pjesmu jer je ona svojevrstan eksperiment, no jedno je sigurno: napravili smo nešto neobično, svježe i svoje!'.

Pogledajte sami novi spot!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook