Četiri mjeseca

Seksi mama pokazala liniju i odvela Milana u kupnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakira je jedna zgodna mama! Četiri mjeseca nakon poroda, pokazala je vitku liniju, a s malenim Milanom otišla je u kupnju. Naravno, ništa nije moglo proći bez paparazza...

Shakira je jedna zaposlena mama. Samo četiri mjeseca nakon poroda, slavna mama izgubila je viškove nakupljene u trudnoći – kaže kako joj je najviše pomogla Zumba koja je popularna i kod nas, a plesom sagorijeva kalorije, te se usput zabavlja.

Pogledaj i ovo showbuzz obitelj se širi Mali Milan oteo svu pažnju!

'Nakon poroda se pitaš hoćeš li ikada imati staru liniju. No, plešem zumbu, radila sam to i u trudnoći. Puno toga radim, no kada sam slobodna, svaki trenutak provodim sa sinom', rekla je Shakira za Us Weekly.

>> Shakira: 'Moje jadno dijete je iscrpljeno od svega ovoga!'

Shakira još uvijek radi kao članica žirija u popularnom američkom showu 'The Voice', no najavila je kako već sljedeće sezone to neće raditi jer njezino dijete teško podnosi put. Maleni 4-mjesečni Milan već je pravi svjetski putnik, a mama ga je sada odvela i u shopping u West Hollywood.

Paparazzi su uhvatili 36-godišnju Shakiru u opuštenom izdanju, bez šminke no s velikim osmijehom na licu. Milanov tata Gerard Pique je u Španjolskoj te čeka utakmicu sa svojim klubom FC Barcelona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene