Sve njegove bivše

Prije nego je upoznao ženu svog života, Ćorluka je ljubio ove tri ljepotice

Vedrana Linardić (Foto: Facebook) Vedrana Linardić (Foto: Facebook) Facebook 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić (Foto: Facebook) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Ovog vikenda u Istri će se održati vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke.

Ovog vikenda u Istri će se održati vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke.

Pogledaj i ovo Lana Ćermak (Foto: Facebook) Pronašla sreću Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?

Par se upoznao na novaljskoj plaži Zrće 2012. godine, a među njima je odmah zaiskrilo. Šest godina kasnije, Vedran je kleknuo pred Franku, no javnost je ostala zakinuta za sve detalje. Intimno vjenčanje održat će se danas na jednom bajkovitom imanju u Frankinoj rodnoj Istri, a navodno će mladencima zapjevati Tony Cetinski.

Vedran je u intervjuima često isticao kako je u lijepoj i talentiranoj pjevačici pronašao sve ono što je tražio te kako mu se na njoj svidjelo baš sve od prvog trenutka. No, prije nego je u njoj pronašao ženu svog života, Vedran je ljubio još nekoliko ljepotica.

Pročitajte i ovo:

Sve je spremno za vjenčanje godine: Franka i prije svadbe s Vedranom zablistala u bijelom

Spojilo ih je Zrće, a danas se žene: Kako su izgledali počeci veze Vedrana i Franke

7 vjenčanica iz hrvatskih trgovina koje bi savršeno pristajale Franki Batelić

Prva među njima bila je Iva Buzov s kojom je proveo ukupno 3 godine, a par je tijekom zajedničkih godina imao i nekoliko kriza te prekida do finalnog prekida u prosincu 2010. godine. Iako je Vedran čak dao istetovirati njezino ime i datum rođenja na ruku, bilo je i onih koji su tvrdili kako je njihov odnos bio vrlo turbulentan te kako se par varao, iako to nikada nije službeno potvrđeno.

Velikogoričanka mu je navodno trebala postati i supruga, a prekinuli su na njezinu inicijativu jer je u njihovoj vezi nestalo strasti. Iva se tada iz Londona vratila kući, a nakon prekida je bila čest gost popularnih zagrebačkih narodnjačih klubova, dok je Vedran neko vrijeme patio za ljepoticom. A nakon Ive, u njegov je život ušla riječka manekenka Vedrana Linardić, no ta veza potrajala je svega 3 mjeseca.

Duo se poznavao puno prije nego je u jesen 2011. godine među njima planula ljubav, a njihovom prekidu navodno je prethodila burna svađa. Čarli i dugonoga ljepotica prvi su puta viđeni u šetnji Opatijom gdje je on tada bio na pripremama s reprezentacijom.

A prije Franke, Vedran je kratko bio i s Lanom Gadžom Čermak, unukom umirovljenog generala Ivana Čermaka koja je u to vrijeme studirala u Engleskoj gdje je on igrao. Ona je sama tada izjavila kako su zajedno 3 mjeseca, a presudila im je upravo Franka koju je Vedran upoznao na jednom after beach partyju na Zrću. Svega dva mjeseca kasnije, proslavljeni nogometaš priznao je kako on i Franka imaju nešto posebno, no vezu su potvrdili tek u prosincu 2012. godine kada su se pojavili zajedno na jednom božićnom koncertu na kojem je ona nastupala.

Sve ostalo je povijest! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene