Preslatki Nathan Bockstahler oduševio je Ameriku, a potom i cijeli svijet.


Preslatki šestogodišnji Nathan Bockstahler oduševio je žiri i publiku kada je stigao na američku verziju Supertalenta. Iako djeca njegove dobi najčešće pjevaju, Nathan se predstavio sasvim drugačijim talentom. On je, naime, komičar. Da ima stav i inteligenciju, pokazao je čim je stao na pozornicu.

Vezani članci Slika nije dostupna NE PROPUSTITE Spektakularno finale Supertalenta Slika nije dostupna SUPERTALENT Pobjednik će odnijeti nagradu od 200 000 kuna

Strogi Simon Cowell pitao ga je ima li 25 godina te je li oženjen. 'Pa nisam, tek mi je šest', rekao je Nathan, a potom krenuo sa svojim forama. Već je, kaže, shvatio da curice uvijek govore jedno, a žele drugo te se našalio sa ADHD-jem. 'Imam šest godina, ali znam koju stvar o curicama', rekao je dječak i nasmijao žiri do suza.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!