Lana Kovačić i njezin pas Vicky pravi su tandem, a polufinalnim nastupom pokazale su zašto su zaslužile biti u finalu.


Za Lanu Kovačić i njezinog psa Vicky prva polufinalna večer Supertalenta je bila vrlo uspješna. Osim breakdancing dvojca Malci, Lana i Vicky su također ušle u finale. Njih dvije treniraju godinu i pol, no za osvajanje žirija i publike trebalo im je svega nekoliko minuta. Vicky zna stotinjak trikova, neke od njih je pokazala i na audiciji, a sada su Lana i njen simpatični ljubimac oduševili kompliciranom koreografijom s rekvizitima.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Nemam riječi za sve što mi se dogodilo' Slika nije dostupna Završio je četvrti Supertalent - Petar Bruno Basić pomeo je konkurenciju!

Lana je vrlo uzbuđena jer je ušla u finale. 'Htjela sam ući u finale, ali ovo nisam očekivala.' Još se emocije nisu slegle do kraja, a Lana dva dana zbog nastupa nije mogla spavati. Ona i Vicky su definitivno sada zaslužile jedan dugi odmor.

Iako su njezinom psu Vicky brzo dosadile probe za polufinalni nastup, te nakon nekoliko dana više nije bila zainteresirana, Lana je kazala kako je unatoč tome sve 'dobro prošlo'. Mi kažemo da je i više nego dobro prošlo s obzirom na odličan polufinalni nastup koji je oduševio sve. 

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!