No, nije Tomy Mihičinac jedini. Jelena Znaor pohvalila se da je njezin nastup sa Supertalenta nominiran za nagradu Hoopie.


Velika čast ukazana je zvijezdama "Supertalenta" Nove TV! Finalisti showa, Jelena Znaor i Tomy Mihičinac, doživljavaju i nakon showa velike uspjehe. Nedavno nam je Jelena Znaor otkrila da je dobila angažman u cirkusu u Budimpeštu, a sada je saznala još jednu odličnu vijest. Na svom Facebooku je otkrila kako ju je najugledniji hooperski portal na svijetu nominirao za prestižne Hoopie nagrade.

Vezani članci Mia Kovačić Već 14 godina jedno je od zaštitnih lica Nove TV: ''Ja sam onaj gost koji ne želi otići i udomaćio se do kraja'' Dobitnici Zlatnog studija Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio!

"Moj nastup na Supertalentu nominiran je za najbolji događaj koji je promovirao hoopanje u prošloj godini. Znam da nemam velike šanse za pobjedu, jer velika je Amerika, ali ne mogu vam opisati koliko bi mi značilo kad bi mi pomogli dokazati da se i naša zemlja treba naći na hooperskoj karti svijeta", pozvala je Jelena svoje obožavatelje.

Za Jelenu možete glasati na ovdje.

Osim toga, i Tomy Mihičinac doživljava svoj uspjeh. Facebook stranica "People Are Awesome" objavila je video s Tomyjevim vratolomijama. Pogledalo ga je od listopada prošle godine čak pet milijuna ljudi. Svaka čast!