Nije osvojila žiri Supertalenta

Osvojila Engleze pa se vratila u Hrvatsku: ''Živjeti znači boriti se''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonia Mirat nije prošla dalje u Supertalentu, ali svejedno je ostavila snažan dojam kod publike.

Antonia Mirat još nedavno je punila stupce britanskih medija. Operna pjevačica prijavila se na britanski X Factor i uspjela dogurati do superfinala. Velika Britanija bila je oduševljena njezinim talentom, no kada se pojavila na Supertalentu, očito to nije bio ''taj dan''. Antonia je nažalost dobila tri ne.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

''Bilo mi je iznimno zadovoljstvo surađivati na ovom projektu s njim kao i sa cijelim stručnim vodstvom projekta. Mislim da je nastup u Londonu bio dovoljan za ovakav format TV showa. Međutim,nikada ne treba zazirati od pojavljivanja u ovakvim formatima. Prvenstveno zbog gledanosti i zbog interesa publike'', kazala je Antonia za Dnevnik.hr nakon što nije prošla u daljnje natjecanje Supertalenta.

Antonia živi operu, živi glazbu, ali ima i neke hobije koji su pomalo neobični za jednu opernu pjevačicu. ''Posvećena sam svojoj karijeri, svom doktoratu, hobijima… Treniram yogu i kick box. Uglavnom kad se reflektori ugase živim skroman i dosadan život. Moj život ide dalje. Vratila sam se upravo iz Moskve gdje sam osvojila 2. mjesto na jednom natjecanju, bila sam u Beograda i Novom Sada. Sljedeći mjesec me čekaju nastupi u Rimu,Milanu i Londonu. Čeka me moj doktorski studij'', kazala je Antonia koja nastavlja nizati uspjehe.

''Sastavni dio života su uspjesi i padovi. Moja životna krilatica koju sam tetovirala na lijevoj ruci glasi Vivere est militare - Živjeti znači boriti se. Što se tiče Supertalenta to ne smatram nikakvim padom. Dapače,svaki čovjek ima pravo na svoju prosudbu i svoj stav. Ja mišljenje stručnog žirija poštujem i pozdravljam'', rekla nam je simpatična Antonia Mirat.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima, a cijelu epizodu možete pogledati OVDJE.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene