Srca svih članova žirija u prvoj ovogodišnjoj epizodi Supertalenta osvojio je Scifidelity Orchestra kojeg čini šest mladih zaljubljenika u glazbu.


Svaki na svom instrumentu, zajedno su stvorili glazbu koja osvaja u prvoj minuti. Ovi educirani muzičari koji vole jazz sami kažu kako im nastupi koje su dosad izvodili po ulicama donose posebnu dozu adrenalina, a sanjaju i o velikim nastupima na svjetskim pozornicama. Tijekom njihove točke, na noge su se digli svi članovi žirijia, a zlatni gumb koji kandidate vodi ravno u polufinale showa, pritisnuli su voditelji Rene Bitorajac i Igor Mešin.

Vezani članci Žirijev kviz o Supertalentu - 7 U tijeku prijave za osmu sezonu: Provjerili smo sjeća li se žiri Supertalenta natjecatelja, evo jesu li položili ispit Scifidelity Orchestra Scifidelity Orchestra objasnili novim kandidatima Supertalenta zašto ne čuvati asa u rukavu

Komplimenti su stizali od svih članova žirija. "Sjajno dečki! Izvrsni glazbenici, izvrsni muzičari i takvi performeri! Hvala vam!", rekla je članica žirija Martina Tomčić. Davor Bilman, član žirija, poručio je da nakon njihove izvedbe razumije što znači izreka "Pravi život se događa na ulici".

Najmlađi član Jošua ima 22, a najstariji Filip 33 godine. Kako funkcioniraju kao tim i kakve su reakcije nakon prve emisije komentirao je putem videopoziva Filip Horvat, glavni vokal benda Scifidelity Orchestra.

Prve reakcije i dojmove Filipa Horvata donosi Huawei Hrvatska putem Huawei P10.

Ako ste propustili izvedbu Scifidelity Orchestra na Novoj TV, uskoro ćete ju moći pogledati na stranicama Supertalenta.

Sadržaj je napravljen u suradnji s "Huawei Hrvatska" .