neviđena točka

Mokri do gole kože napravili spektakl i završili u finalu: "Znamo da je voda skupa, ali..."

Nina i Marin (FOTO: Anamaria Batur) Nina i Marin (FOTO: Anamaria Batur)

Spektakularnom točkom u bazenu Nina i Marin izborili su finale Supertalenta. Izveli su nešto što do sada nitko nije.

Uigrani plesni duo koji čine Nina i Marin u polufinalu Supertalenta izveo je nešto što do sada nitko nije. Iznimno atraktivne plesne akrobacije u bazenu osigurale su im prolazak u finale. Njihovu ideju među prvima pohvalila je Maja Šuput, a nas je zanimalo koliko su vode Nina i Marin potrošili tijekom nastupa. Iako smo očekivali da će ih pitanje zateći, oni su odgovor ispalili kao iz topa. "Potrošili smo 125 litara vode tijekom nastupa. Znamo da je voda skupa, ali ne znamo koliko to košta", iskreni su Nina i Marin. Otkako su se pojavili na malim ekranima, popularnost ovih 15-godišnjaka raste iz dana u dan. Omiljeni su u školi, iako to sramežljivo priznaju.

Pogledaj i ovo Supertalent (FOTO: Anamaria Batur) Sjajni su Ovo su megavesele čestitke! Pogledajte video koji će vam uljepšati Božić

"Često nam dovikuju Supertalent. Kad idemo zajedno na bus, curice znaju vikati 'to su oni'", govori nam Marin kojeg tinejdžerice često mole i za zajedničko fotografiranje. Ponosni su na njih i profesori koji im zbog brojnih obaveza idu na ruku. "Neki put i ne popuste, ali nakon što im objasnimo što radimo, onda nam izađu u susret i daju nam priliku da se dogovorimo za ispitivanje. Jako su ponosni na nas. Nakon audicije na gotovo svakom satu gledali smo naš nastup preko projektora", ističu ovi simpatični školarci.

Supertalent - Nina i Marin (Foto: PR) Supertalent - Nina i Marin (Foto: PR) Foto: PR

Granice nemogućeg za njih ne postoje, a to su dokazali i sjajnom točkom u polufinalu. Iako je izgledalo kao da već mjesecima vježbaju točku, u bazenu s vodenim akrobacijama susreli su se tek neposredno uoči polufinala. "Prvi puta smo to sve isprobali prije dva dana. Nisam imala osjećaj da je to toliko teško, zahtjevno i naporno", priznaje Nina.

Ipak, Marin kaže da mu je točka u bazenu jedno od najboljih iskustava ikada. "Kad sam prvi put skočio u onaj bazen s vodom, u meni je bio takav fenomenalan osjećaj. Osjećao sam se kao da sam 120 litara energetskog pića popio", kaže Marin. S obzirom na to da se finale bliži, jedva čekamo vidjeti što će nam tek tada ovaj duo pripremiti.

Nina i Marin (FOTO: Anamaria Batur) Nina i Marin (FOTO: Anamaria Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene