Ivanka Španić ponosna je vlasnica izuzetno inteligentnog psa. U petoj polufinalnoj emisiji Supertalenta pas Bongo pokazao je da zna čitati misli i odgovarati na pitanja.

Galerija


Pas Bongo cijelu je Hrvatsku oduševio još na audiciji, a sad je otišao i korak dalje. Na pozornici Supertalenta je, zajedno sa svojom vlasnicom Ivankom Španić, pokazao neke nove nevjerojatne trikove. Naime, pas Bongo može čitati misli i odgovarati na pitanja.

Vezani članci Emil i Mateja (FOTO: PR) - 1 Imamo pobjednike! Senzacionalni Emil i Mateja osvojili titulu novog Supertalenta Labud, Mia Mrđenović (FOTO: Pixsell, Anamaria Batur) E moj labude! Zbog pernatog ljepotana Mia iz Supertalenta ostala bez mobitela

Njihova točka bila je nevjerojatna. Samo za SHOWBUZZ Ivanka otkriva kako se Bongo zapravo priprema. Ona kaže da Bongo uči malo po malo. "Nismo učili sve odjednom. Ali svaki zadatak mu najprije pokažem, onda bi ga on zapamtio i nastavio pokazivati sam. Radili smo na taj način", kaže ponosna Ivanka.

Ivanka Španić i Bongo (Foto: Showbuzz) - 1
Ivanka Španić i Bongo (Foto: Showbuzz) - 2 Foto: Showbuzz

Osim toga, Bongo zna mnogo više od onoga što je na pozornici pokazao, no Ivanka to ne želi podijeliti s javnošću. Bongo je jedan od onih pasa koji svojoj vlasnici donosi i novine, a s obzirom da zna čitati ponekad ih i pročita. Tako ga često Ivanka nagradi kad zadatak obavi kako treba. "Kolačići su nagrada", dodaje Ivanka. "Bongo nije školovan pas na način kako se inače psi školuju i odgajaju, ja sam njega naučila da bude ovakav. On je socijaliziran na način da funkcionira u obitelji, da se u kući lijepo ponaša kako bi mogao živjeti s nama. Ne može se smiriti, hiperaktivan je i znatiželjan", rekla je Ivanka.

Ivanka Španić i Bongo (Foto: Showbuzz) - 1
Ivanka Španić i Bongo (Foto: Showbuzz) - 3 Foto: Showbuzz

Ranije ni samoj vlasnici nije bilo potpuno jasno zašto je Bongo drugačiji od većine ostalih pasa. "Dok je bio štene, smatrala sam da nešto loše radim prilikom odgoja, ali njega jednostavno nije uveseljavao klasični odgoj. Kasnije sam shvatila da je on veoma inteligentan pas", kaže vlasnica. Osim toga, pas Bongo je zaštitnički nastrojen. Na pitanje što bi se dogodilo da Ivanku treba braniti, vlasnica odgovara: "Upozorio bih vas". Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.