finalist Supertalenta

"Mali Mišo" oduševio Hrvatsku pa dao i svoj prvi intervju: "Velika sam zvijezda inače"

Gabrijel Čačić (FOTO: Anamaria Batur) Gabrijel Čačić (FOTO: Anamaria Batur)

Maleni Gabrijel Čačić sinoć je oduševio nastupom na Supertalentu. Razvalio je Mišin hit i završio u finalu! A samo za Showbuzz dao je i intervju.

Najviše simpatija publike u drugoj polufinalnoj večeri Supertalenta osvojio je Gabrijel Čačić. Maleni Zadranin oduševio je publiku svojom interpretacijom Mišinog hita "Proplakat će zora" i tako direktno završio u finalu. Mnogi ga već sada nazivaju nasljednikom Mate Miše Kovača, a upravo to najveći mu je kompliment.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

U svom prvom intetrvjuu preslatki dječak otkrio nam je kako se nosi sa slavom, ali i zbog čega mu je Mišo toliki idol. "Više volim da me zovu Mišo nego Gabrijel jer mi je on najdraži pjevač", kaže dječak koji kad odraste želi i fizički nalikovati na svog idola. "Mislim da ću i ja imati brkove", otkriva maleni Gabrijel koji je već sad osvojio simpatije cijele Hrvatske. Ipak, najveća je zvijezda u svom rodnom Zadru.

  Gabrijel Čačić u Supertalentu (Foto: PR) Gabrijel Čačić u Supertalentu (Foto: PR) Foto: PR

"Velika sam zvijezda inače. Ljudi me u kafićima pozdravljaju. Pitaju me gdje si, kako si, gdje ti je brat. Nekad me traže i da se slikam s njima", kaže nam simpatičan Gabrijel.

Iako ćemo ga i u finalu zasigurno čuti s još jednim hitom svog idola, Gabrijel nam je otkrio da voli i Zdravka Čolića. No, Mišo je ipak Mišo. "Mišo je bolji od Čolića jer ima bolje pjesme s jakim pokretima ruku", zaključio je simpatičan dječak i pred kamerama dokazao da je već usvojio i mote svog idola. Više pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Gabrijel Čačić (FOTO: Anamaria Batur) Gabrijel Čačić (FOTO: Anamaria Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene