Predrasude

U nju svi upiru prstom: Gledala striptizete kako bi shvatila osude

Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 1 Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 1 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 1 Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 2 Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 3 Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 4 Supertalent Elizabeta Rudman +0 Supertalent Elizabeta Rudman Galerija

Elizabeta Rudman državna je prvakinja u street workoutu. Na pozornici Supertalenta pokazala je nevjerojatne vještine, a za SHOWBUZZ progovorila o predrasudama s kojima se svakodnevno susreće.

U petoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Elizabeti Rudman na pozornici se pridružio partner Petar Đerić. Svojom točkom pokazali su svoju ljubavnu priču i mnoge ostavili bez daha. Unatoč nevjerojatnim vještinama Elizabeta se s predrasudama susreće svakoga dana. Mnogi smatraju kako je street workout rezerviran samo za muškarce, a drugi pak kako je pole dance ples isključivo za striptizete.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 2 Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 2 Foto: PR

"Gotovo se svakodnevno susrećem s predrasudama o pole danceu. Najčešće predrasude jesu te da se žena ne bi trebala baviti takvim plesom. Pole dance ima jednu stigmu zbog svog nastanka jer je nastao u noćnim klubovima, ali danas je već na putu postati olimpijski sport", objašnjava Elizabeta. Svakodnevni komentari Elizabetu mnogo i ne diraju. "Obično su komentari smiješni jer osobe koje komentiraju uglavnom su fizički neaktivne osobe koje se ne bave ničim", kaže Elizabeta. Bilo kako bilo, predrasude same po sebi nisu dobre, iz različitih razloga.

Supertalent Elizabeta Rudman Supertalent Elizabeta Rudman

A najgora predrasuda s kojom se susrela jest ta da je pole dance zapravo ples kojim se bave isključivo striptizete. Elizabeta je imala prilike i otići u jedan noćni klub i pogledati kako plesačice tamo zapravo plešu. "To uopće nije ples nego umijeće razodijevanja. Ne izvode elemente visoko na šipci, striptiz je neka druga vještina, više je usmjereno zavođenju muškaraca kakvo gledamo u filmovima", zaključila je Elizabeta. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 4 Elizabeta Rudman (Foto: PR) - 4 Foto: PR

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene