skup sport

Ovo je bilo svjetski! Atomi napravili spektakl pa priznali: "Treba uložiti mnogo"

Atomi (FOTO: Anamaria Batur) Atomi (FOTO: Anamaria Batur) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent - Atomi (Foto: PR) +0 Atomi (FOTO: Anamaria Batur) Galerija

Atomi su maleni genijalci koji svijetle u mraku i sami izrađuju svoje kostime. Ova plesna skupina oduševila je Hrvatsku i opravdano izborila odlazak u finale.

Plesna skupina Atomi izborila je odlazak u finale Supertalenta svojim senzacionalnim nastupom. Za vrijeme njihove točke zavladao je potpuni mrak. No ovih pet genijalaca sami su izradili svoje kostime i tako zasjali u punom sjaju. Priprema za ovakav nastup traje uistinu dugo i zahtijeva mnogo truda i rada. "Pripremali smo se dva mjeseca. Za izradu jednog kostima trebalo nam je deset sati, a da ga obučemo na sebe sat vremena", rekao je vođa grupe Patrik.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Atomi (FOTO: Anamaria Batur) Atomi (FOTO: Anamaria Batur)

No njihov nastup zasigurno zahtjeva i mnogo struje i novaca. "Mislim da smo mnogo struje potrošili, spojeni smo na baterije, u ruci imamo upravljač kojim upravljamo, a 20 do 30 baterija potrebno je za jedno od nas. Treba uložiti i dosta novca u sve te baterije", dodao je Patrik.

Međutim, izrada njihovih kostima još je uvijek jeftinija nego u inozemstvu, usporedno s britanskim ili američkim Supertalentom, a to ih zapravo čini još većim genijalcima. Bilo kako bilo, njihova sreća sada je neizmjerna. Atomi su izborili finale. "Srce nam lupa, ovo je super! Nismo to očekivali", kazali su. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent - Atomi (Foto: PR) Supertalent - Atomi (Foto: PR) Foto: PR

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima. 

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene