Atomi su maleni genijalci koji svijetle u mraku i sami izrađuju svoje kostime. Ova plesna skupina oduševila je Hrvatsku i opravdano izborila odlazak u finale.

Galerija


Plesna skupina Atomi izborila je odlazak u finale Supertalenta svojim senzacionalnim nastupom. Za vrijeme njihove točke zavladao je potpuni mrak. No ovih pet genijalaca sami su izradili svoje kostime i tako zasjali u punom sjaju. Priprema za ovakav nastup traje uistinu dugo i zahtijeva mnogo truda i rada. "Pripremali smo se dva mjeseca. Za izradu jednog kostima trebalo nam je deset sati, a da ga obučemo na sebe sat vremena", rekao je vođa grupe Patrik.

Atomi (FOTO: Anamaria Batur)
Atomi (FOTO: Anamaria Batur)

Vezani članci Bianca i Roman Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..." Maja Šuput Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu?

No njihov nastup zasigurno zahtjeva i mnogo struje i novaca. "Mislim da smo mnogo struje potrošili, spojeni smo na baterije, u ruci imamo upravljač kojim upravljamo, a 20 do 30 baterija potrebno je za jedno od nas. Treba uložiti i dosta novca u sve te baterije", dodao je Patrik.

Međutim, izrada njihovih kostima još je uvijek jeftinija nego u inozemstvu, usporedno s britanskim ili američkim Supertalentom, a to ih zapravo čini još većim genijalcima. Bilo kako bilo, njihova sreća sada je neizmjerna. Atomi su izborili finale. "Srce nam lupa, ovo je super! Nismo to očekivali", kazali su. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Atomi (FOTO: Anamaria Batur)
Supertalent - Atomi (Foto: PR) Foto: PR

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima. 

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.