Skrivao od roditelja

Drama Brenina sina: "Samo sam pao i dalje ništa ne znam. Rekli su da nalikuje na kliničku smrt"

Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) +0 Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Galerija

Stefan Živojinović skrivao je od roditelja - Lepe Brene i Bobe Živojinovića da je u SAD-u pao u nesvijest, te prilično preplašio liječnike.

Mladi nasljednik Lepe Brene i Bobe Živojinovića nedavno je u SAD-u pao u nesvijest. Liječnici hitne pomoći posumnjali su na trominutnu komu kardiološke prirode te su ga odvezli u bolnicu. Mladić je sve sakrio od roditelja, kako bi ih, kako kaže, poštedio stresa. Potvrdio je za srpski Svet da se drama zaista odvila te je ispričao što se dogodilo.

Pogledaj i ovo Lepa Brena sa sinovima - 2 Evo i zašto! Imena Breninih sinova dobro su poznata u regiji, ali u rodnom listu pišu se potpuno drugačije!

"To se dogodilo u Miamiju, samo sam pao i dalje ništa ne znam. Prekid filma. Trajalo je kao vječnost, a onda su mi rekli da sam svega nekoliko minuta bio u nesvijesti. Prijatelj je odmah zvao hitnu i liječnici su rekli da nalikuje na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo", priča Stefan.

"Nisam nikom javio jer je to nebitno i može se svakome dogoditi. Nisam smio to reći Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da ne izlude od brige. Uradio sam sve analize i zdrav sam kao dren. Liječnici su pogriješili", dodao je mladić. Kako je prije Nove godine bio pod stresom zbog glazbene karijere koju je počeo, otišao je u SAD kako bi se odmorio. Danju je igrao tenis, a noću izlazio.

"Nije bilo toliko strašno koliko je isprva izgledalo. Više je to bilo padanje u nesvijest. Rekao sam Breni i Bobi nakon nekog vremena što se dogodilo. Šutio sam jer ih nisam htio opterećivati. Dovoljno sam im stresa nanio za života, sada se trebam maksimalno potruditi da ih poštedim svega što ih ne mora zabrinjavati", zaključio je Stefan.

Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene