Sophie Turner otkrila je zanimljive i dosad nepoznate detalje odnosa sa glumačkom kolegicom, ali i najboljom prijateljicom Maisie Williams.

Galerija


Sada kada je snimanje posljednje sezone najpopularnije serije današnjice "Igre prijestolja" završeno, Sophie Turner koja igra jednu od glavnih uloga, otkrila je detalje odnosa sa svojom "televizijskom sestrom" i najboljom prijateljicom Maisie Williams.

Vezani članci Andrew Dunbar Glumac iz "Igre prijestolja" iznenada preminuo na sam Badnjak: "Nikad mi ovo neće biti jasno..." Meghan Markle (Foto: Getty Images) Objavljena nikad viđena fotografija Meghan Markle: Bila je slatka, bucmasta djevočica koja je glumila u mjuziklu

Sophie je otkrila pomalo neočekivane i iznenađujuće detalje, izjavivši kako su se nakon cjelodnevnog snimanja opuštale u zajedničkim kupkama, a dijelile su i krevet.

Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: Profimedia)
Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Tijekom snimanja posljednjih nekoliko sezona Maisie i ja bismo spavale svaku noć zajedno, stalno smo bile zajedno. Samo bi znale sjediti na krevetu, jesti, gledati glupe videe ili pušiti travu. Ne znam hoće li me moj glasnogovornik ubiti jer sam ovo rekla. Ali napušile bi se i sjedila zajedno u kadi. Bilo je zabavno", otkrila je Sophie za Vulture.

Sophie je neobično priznanje iznijela u javnost, nakon što je Maisie ELLE Magazinu izjavila kako je ona podiže u svakom smislu.

Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: Profimedia)
Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Sophie je moja najbolja prijateljica. Tko dobije priliku biti na setu s najboljom prijateljicom? Mi! Nadopunjavamo jedna drugu", ispričala je Maisie.

A na pitanje kako će njihov odnos završiti u seriji, obožavatelji će morati ipak još malo pričekati. 

Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: Profimedia)
Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia