Blogerica Sonja Kovač ima mogućnost putovati svijetom te dobro zarađivati.

Galerija


Zamislite da možete putovati svijetom i pritom dobro zarađivati?

Vezani članci Sonja Kovač (Foto: Instagram) Domaća ljepotica napokon pokazala lice svog tajnovitog dečka Gorana Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella i Charles žele posvojiti dijete: "Mi možemo imat 100 svoje djece, ali baš bi voljeli udomiti jedno!"

Takav si život ne mora zamišljati nekadašnja glumica, a danas vrlo uspješna modna i lifestyle blogerica Sonja Kovač koja živi upravo takav život.

Nakon što je nekoliko dana oduševljala obožavatelje čarobnim fotografijama iz Hrvatske, plavokosa ljepotica preselila se nakratko u London u kojem je oduševila nešto drugačijim fotografijama.

Prvo je u plavoj haljini s visokim prorezom pozirala ispred Tower Bridgea, a zatim je s obožavateljima podijelila nevjerojatni pogled na grad iz Shangri-La hotela koji se nalazi u sklopu The Sharda, najviše zgrade u Europi koja je visoka 310 metara.

Sonja je pozirala u hotelskom ogrtaču u krevetu čitajući novine, a obožavatelje je upitala mogu li pogoditi na kojem se katu nalazi?

Začudo, iza nje se prostirao pogled na sunčani London za koji je inače karakteristična kiša, a kao i uvijek, Sonja je oduševila ambijentom.

Njezin profil doista je prepun pomno izabranih fotografija s raznih dijelova svijeta, a mnogi su komentirali kako joj svaka izgleda poput razglednice.