Da sam oblak

Šokantno vjenčanje koje će sve promijeniti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S prvom epizodom nove hit serije 'Da sam oblak' gledatelji će svjedočiti vjenčanju. Međutim ovo vjenčanje će već na samom početku šokirati sve gledatelje.

Počinje nova turska serija 'Da sam oblak'. Glavni protagonist Mustafa, kojeg tumači talentirani Engin Akyurek, oženit će se s egzotičnom ljepoticom Asije. Na drugoj strani tog veselja, iz prikrajka, sve će promatrati Mustafina prva žena, plaha i krhka Narin koja je ustvari glavna protagonistica ove priče.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

U ovoj sjajnoj glumačkoj postavi, uz Melisu Sozen i Engina Akyureka, došla je do izražaja i glumica ASLIHAN GÜRBÜZ, koja tumači novu Mustafinu ženu Asije.

Asije je utjelovila prelijepa Aslihan koja je rođena 1983. godine. Uloga lijepe Asije proslavila ju je na glumačkom nebu Turske. Godine 2011. dobila je nagradu 'Golden Butterfly' te 'Anatalya Television' za najbolju žensku ulogu u seriji 'Yahsi Cazibe'. U tom filmu maestralno je utjelovila Azerbejdžanku 'Cazibe Abbasova Kukreyen'.

Glumačka krema Turske ujedinjena s potpisom jedne od najtalentiranijih filmašica te zemlje donosi strastvenu i opsesivnu priču 'Da sam oblak' od koje se ledi krv u žilama.
Engin Akyurek, poznatiji kao Kerim iz 'Izgubljene časti' te turska Audrey Hepburn - Melisa Sozen u ulogama svojih karijera!

Da sam oblak, nova turska serija

'Da sam oblak' donosi potpuno drugačiju priču. Priču o žrtvi i nesreće jedne plahe i krhke djevojke i opsesiji čovjeka čija ludost nema granica.

Ne propustite prvu epizodu serije 'Da sam oblak' i šokantno vjenčanje koje će iznenaditi sve gledatelje! Samo na Novoj TV od 3. lipnja u 20.05 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene