Snimila 20 filmova

Znate je iz filmskog hita 2005. godine - Biste li je prepoznali danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dakota Fanning nema još ni 19 godina, a već je ostvarila mnoge uloge uz zvučna hollywoodska imena.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Nije bila zadovoljna? Zvijezda "Larina izbora" razvodi se od holivudskog producenta nakon 6 godina braka?

Nakon što je prije tri godine snimila reklamu za parfem Marca Jacobsa koji je zbog provokativnog izdanja maloljetne djevojke podigao dosta prašine, Dakota će se u najnovijem filmu pokazati u također golišavom izdanju.

Punoljetna je već godinu dana, a 23. veljače će napuniti 19 godina pa joj sad golotinju vjerojatno nitko neće zamjeriti.

U nadolazećem filmu 'Very Good Girls' uz nju glume Elizabeth Olsen i Boyd Holbrook.

>> 17-godišnja glumica opet u središtu kontroverze!

'Nikad se dosad nisam skinula u filmu no sad imam 18 godina pa iako se radi o dosta osjetljivoj stvari, i to je sastavni dio života', izjavila je Dakota prilikom promocije filma na Sundance filmskom festivalu.

'Nikome takve scene nisu ugodne. No jednostavno ih moraš odraditi i prijeći preko toga', dodala je mlada talentirana djevojka koja iza sebe ima već 20 filmova.

Denzel Washington, Robert De Niro, Tom Cruise, Sean Penn, Michelle Pfeiffer, samo su neka od imena s kojima je glumila, a kojima se mogu pribrojiti i ona znatno svježija i mlađa lica poput Roberta Pattinsona i Kristen Stewart uz koje je glumila u Sumrak sagi.



Možda je njezina čak najzapaženija uloga bila uz Toma Cruisea u filmu 'Rat svjetova' iz 2005. godine zahvaljujući kojem su svi zapamtili plavokosu djevojčicu izvanrednog glumačkog talenta.

Zahvaljujući njemu otvorila su joj se vrata za mnoge projekte, a utaban joj je i put da postane još jedna velika zvijezda Hollywooda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene