zanosna ljepotica

Što će reći tata? Vrućim videom seksi Stalloneova kći rasplamsala maštu

Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 1 Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 1 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 1 Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 2 +0 Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 3 Galerija

Sistine Stallone, kći slavnog Sylvestera Stallonea, ponovno se razodjenula. U crvenom trikou pokazala je svoje čari.

Sistine Stallone seksi fotografijama ponovno je uzburkala maštu mnogima. Seksi nasljednica Sylvestera Stallonea snimila je najprovokativniji editorijal do sada i pokazala sve svoje čari.

Pogledaj i ovo Sistine i Sophia Stallone (Foto: Instagram) prava je ljepotica! Otac joj se uništio botoksom, ali ona je glavna zvijezda gdje god da se pojavi i jasno je da je izgled naslijedila od majke

Odjevena u crveni triko zanosna 19-godišnjakinja demonstrirala je fitness vježbe, a za cjelokupan rezultat malo je reći da ostavlja bez daha. U ulozi zgodne trenerice Sistine se našla za potrebe novog izdanja magazina Love čiju je naslovnicu već krasila u siječnju prošle godine. I tada je, baš kao i sada, pokazala da uvjerljivo korača stopama svoje majke Jennifer Flavin koja je i sama nekada vladala modnim pistama.

 

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

"Nevjerojatno je talentirana za hodanje po pisti, maksimalno je prirodna. Ja nisam znala tako dobro hodati kao model i nije mi jasno odakle joj taj talent", izjavila je svojedobno bivša manekenka koja iz dugogodišnjeg braka sa slavnim glumcem ima još dvije kćeri - Scarlet i Sophiju.

Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 3 Sistine Stallone (FOTO: Profimedia) - 3

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene