Prirodna ljepotica

Šime Vrsaljko objavio novu fotografiju sa suprugom Mateom, obožavatelji ju usporedili s Monicom Bellucci

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, Šime Vrsaljko zapao je za oko brojnim ženama.

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Šime Vrsaljko zapao je za oko brojnim pripadnicama ljepšeg spola.

Pogledaj i ovo Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) opet u centru pažnje Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

Markantni Zadranin osvojio je srca žena diljem Hrvatske, no njegovo pripada samo jednoj - njegovoj lijepoj supruzi Matei koja je nedavno rodila i njihovo prvo dijete.

Otkad se vratio iz Rusije, Šime se ne odvaja od svoje supruge koja mu je to postala 2017. godine, a na svom profilu na Instagramu svako malo oduševi fotografijom s crnokosom ljepoticom.

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Posljednju u nizu Šime je objavio prije nešto više od sat vremena na svom Instagramu te zaradio više od 90 tisuća lajkova. Najveći dio komplimenata dobila je upravo Matea koju su neki usporedili i sa zanosnom talijanskom glumicom Monicom Bellucci.

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Drugi su pak istaknuli činjenicu kako je Matea prirodno lijepa, dok je bilo i obožavateljica koje nisu propustile još jednu priliku da udijele kompliment nogometašu koji je nakon ovog prvenstva postao prava zvijezda zbog svog izgleda, ali i odličnog smisla za humor i dobru zabavu.

Zgodan par! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene