Poseban dar

Sila i Boran odluče provesti novu bračnu noć u novoj kući

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Boran u novim nastavcima odluči Sili kupiti kuću, a ona je naravno oduševljena s tim darom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz TV Bitka 'SILA' daleko najgledanija!

Donosimo vam sadržaj nove epizode popularne serije 'Sila':

Abaj i Gizem učvršćuju svoje prijateljstvo te mu ona otvara dušu. Džihan ponovno spava s Esmom. Silin otac i Azad osjećaju nostalgiju za domom i rodnim krajem.

Sila i Boran odluče provesti novu bračnu noć u novoj kući. No Sila se sledi kada joj Boran kaže kako će djecu odgajati u Mardinu. Sila saznaje da će Emre ostati paraliziran. Boran posjećuje Emrea, no on ga ne želi vidjeti. Sila je rastrgana između Borana i Emrea. S jedne je strane muči grižnja savjesti, a s druge obećanje da nitko više neće ugroziti njezin brak. Bedar i Narin su uznemirene zbog atmosfere u kući.

>> Ljubavni život ovaj markantni Turčin ne može sakriti!

Azad se ne može pomiriti sa svojim rezultatima i čitave dane besciljno luta. Narin to rastuži i ona ozbiljno razgovara s njim. Azad ne može odlučiti između svog ponosa i svoje žene. Dželil ne zna što da učini i luta ulicama. U kavani u koju uđe kako bi mu prošlo vrijeme stječe nove prijatelje, ne znajući što će mu se dogoditi. Halima premjeste u zatvor i prvi mu je posjetitelj Kenan, no on od njega ne doznaje ono što je htio.

Sila ipak odluči posjetiti Borana u njihovoj novoj kući. Provode romantično jutro zajedno. I Boran odlazi u zatvor kako bi razgovarao s Halimom, no šokira se kad čuje što se Halimu dogodilo. Halima su izboli na smrt. Boran za to krivi Džihana, no njegov se stric ne slaže. Usto, Zinar je razgovarao i s bratom. U plemenu se osjeća velika napetost. Borana strogo upozorava na tvrtku koja, krijući svoj identitet, pokušava uspostaviti vlast nad njihovom zemljom. Boran požuruje Gizem kako bi saznala ime te tvrtke.

Boran odlučuje Sili pripremiti iznenađenje te joj daruje vjenčanicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene