Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpopularniji svjetski talent show se vraća na Novu TV. Započela je potraga za nesvakidašnjim, neobičnim, iznimnim, iznenađujućim i maštovitim talentima koji će se boriti za titulu hrvatskog Supertalenta.


Popularni show vratio se u Hrvatsku, prijave su u tijeku, a da Hrvatska ima talent potvrđuju i prethodne tri sezone uspješnog formata ''Got Talent'' koje su ostvarile veliki uspjeh na Novoj TV.

Vezani članci Članovi Nacionalnog kriznog stožera i testiranje na koronavirus, ilustracija - 1 Ohrabrujuće vijesti iz Stožera: Hrvatska ima najmanji broj novozaraženih u posljednjih mjesec dana Damiano Roi (Foto: Facebook) Iskrenim suzama i glasom pokorio je žiri i publiku, a da je iznimno talentiran smatrao je i Oliver

'Supertalent' je najpopularniji svjetski TV format rađen prema 'Got talentu' čiji su autori Simon Cowell i Ken Warwick, a nositelj licence Fremantle Media, Talkback Thames i Syco. Ovaj iznimno atraktivni show odvija se pred publikom - od audicija koje se održavaju po većim gradovima do polufinalnih, finalnih i superfinalnih emisija uživo.

Kroz tri sezone bili smo svjedoci niza nevjerojatnih talentiranih natjecatelja, od samih audicija do kraja uspješnih sezona, koji svojim talentima nisu nimalo zaostajali za onima iz ostalih inačica showa među kojima su i veliki hitovi 'America's Got Talent' i 'Britan's Got Talent' koji su i u 2015.godini zaradili titulu TOP formata.

Trogodišnjak osvojio žiri u talent show-u!

Supertalent se trenutno prikazuje u 69 zemalja diljem svijeta te promatrajući rezultate diljem svijeta, s lakoćom se može tvrditi kako ovaj format postiže kontinuirani globalni uspjeh.

Osim u UK i SAD-u ovaj zabavni TV show niže redom uspjehe i u zemljama poput Belgije, Bugarske, Češke, Danske, Francuske, Islanda, Norveške, Poljske, Rumunjske

U Švicarskoj je recimo to najgledaniji show u prvoj polovici 2015., u Burmi je proglašen najgledanijim TV showom u povijesti, u Poljskoj je show 2015. porušio sve konkurentske formate, a u Južnoafričkoj Republici je ove godine postignut najgledaniji start sezone ikada.

Ove godine lansiran je i prvi panregionalni “Asia’s Got Talent” koji je okupio talente iz Malezije, Singapura, Kine, Hong Konga, Tajvana, Sri Lanke Mongolije, Japana, Vijetnama, Indonezije, Južne Koreje, Burme, Filipina i Indije te ostvario ogroman uspjeh na kanalu AXN.

Hrvatska je također u potrazi za supertalentom, a svi zainteresirani za sudjelovanje u hit svjetskom showu koji oslobađa sve talente mogu se prijaviti putem prijavnice na novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 801 802 (Cijena:3,75 kn/poziv fix. i 5,05kn kn/poziv s mob.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook