Na filmskome platnu svi izgledaju savršeno, no u stvarnom životu ne miriši baš najbolje.


Shailene Woodley i Ansel Elgort proslavili su se ulogama u filmu 'Krive su zvijezde' (org. The Fault In Our Stars). Film je to o neočekivanim životnim obratima, pozitivnom stavu i u najtežim trenucima, te snazi koja leži u svima nama i koju trebamo pronaći kako bismo život mogli živjeti punim plućima. I iako progovara o ozbiljnim temama, Shailene i Ansel na setu su se dobro zabavljali i postali dobri prijatelji.

Vezani članci Jelena Martinović i Katarina Jusić Mještani opet u smradu s Marišćine: "Ja ovdje više ne želim živjeti. Mi po Ustavu imamo pravo na čisti zrak, a ovdje se osjećamo kao zatvorenici" Zalijepljeni poklopac (Foto: Dnevnik.hr) Zagrepčanima već šest mjeseci dnevni boravci smrde po fekalijama koje ne otječu iz kanalizacije, no inspekcije tvrde – sve je u redu

No, ima jedna stvar koju mu ona nikako ne može oprostiti.

Shailene Woodley priznala je da joj je George Clooney baš poput oca i da čuva sve njezine tajne.

Dok su snimali film 'Različita' (Divergent), mlada se glumica često žalila na to da Ansel smrdi jer ne koristi dezodorans.

'Dok smo snimali film 'Različita' Ansel je koristio neki odvratni dezodorans koji je užasno smrdio. Na kraju sam ga zafrkavala da je bolje da ne koristi nikakav dezodorans jer da je pokraj njega nemoguće stajati. Zamislite, poslušao me je. Čak sam mu kupila i novi miris, ali ga namjerno nije koristio da mi napakosti.Stvarno fuj, odvratno', rekla je Shailene ta Teen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook