Ljetna promjena

Lijepa glumica odlučila drastično promijeniti imidž i pogled na život

Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard (FOTO: Instagram) Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) +0 Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Galerija

Sementa Rajhard ovog je ljeta odlučila napraviti drastičnu promjenu imižda.

Mnoge slavne dame upravo se tijekom ljetnih mjeseci odlučuju za neko novo osvježenje što se izgleda tiče, a među njima je i jedna od naljepših hrvatskih pjevačica i glumica Sementa Rajhard, koja se odlučila za drastičnu promjenu imižda.

 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Pogledaj i ovo Bella Thorne (Foto: Instagram) To samo ona može Pokazala i više nego je trebala: Mlada glumica snimila singl pa slavila u čipkastom donjem rublju

Sementu smo navikli gledati s dugom tamnom kosom, koja je dugi niz godina bila njen zaštitini znak, no više to nije jer ju je odlučila totalno posvijetliti i postati plavušom. 

“Filing plavuša. Promjena, novi pogleda na život“, napisala je Sementa uz objavu i zaradila same pohvale na račun novog imidža i ljepote.

 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Sementa je ovog ljeta odmarala na nekoliko različitih destinacija na Jadranu, a na svom se Instagram profilu često pohvalila sa savršenom linijom.

 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene