Harry i Sally

FOTOGRAFIJA ih razotkriva - Mladi par zaljubljen preko ušiju?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fotografija objavljena na Instagramu odmah je potaknula šuškanja obožavatelja mlade pjevačice...

Mlada pjevačica Selena Gomez usporedila je svoju vezu sa rusko-njemačkim DJ-em Zeddom s onom Meg Ryan i Billyja Crystala u romantičnom klasiku 'When Harry Met Sally'. Gomez je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu, a na njoj je ruke omotala oko Zedda i napisala: 'Harry to my Sally'.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Selena Gomez ne zna izgovoriti ime Antona Zaslavskog

Pjevačica i Zedd rade zajedno na njezinom novom albumu, no njihove zajedničke fotografije koje su u posljednje vrijeme curile u javnost otkrivaju da njihov odnos i nije baš samo prijateljski. 'When Harry Met Sally' također priča priču o dugogodišnjim prijateljima koji dijele sve dobre i loše trenutke sve dok ne shvate da su zapravo stvoreni jedno za drugo.

Gomez je ubrzo izbrisala komentar o Harry i Sally te ga promijenila u smajlić i kraticu njezine pjesme 'I Want You To Know', no vjernim obožavateljima ovaj komentar nije promaknuo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene