Otkazala turneju

Mlada zvijezda boluje od autoimune bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica Selena Gomez otkazala je turneju, a zatim je i objavila kako boluje od autoimune bolesti.

21-godišnja zvijezda Selena Gomez prošli je tjedan otkazala nastupe u Australiji i Aziji, a razlog tome je autoimuna bolest lupus. Vjernim obožavateljima tada je poručila kako se ne osjeća najbolje i treba joj odmor.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 4 ups! Raskošne Selenine obline pale su u drugi plan zbog njezina lica, blicevi fotoaparata otkrili su gaf njezina vizažista

City of Angels: Grad u kojem je sve moguće a slava iluzija

'Selena je prije nekoliko godina saznala da boluje od lupusa no simptome kao i samu bolest je uspijevala kontrolirati. Simptomi su joj se nedavno ponovno javili i svjesna je da se sada mora posvetiti sebi i svom zdravlju', otkrio je izvor blizak obitelji Gomez za američke je medije. Lupus je pravi razlog njezina iznenadnog povlačenja sa scene, a glavni Selenin cilj sada je odmor te uživanje u krugu obitelji i uz mlađu sestricu.

Glasnogovornik mlade pjevačice nije želio potvrditi niti demantirati navode. S tom bolešću prije nekoliko godina susreli su se i neke njezine starije kolege, kao što je pjevač Seal, glazbenica Toni Braxton i suprug Mariah Carey, Nick Cannon.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene