Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon izvrsnih i uspješnih singlova 'Nitko kao mi' u akustičnom pop stilu te dinamičnog i plesnog 'Opčinjen', stiže nešto novo od Saše Lozara!


Novi singl Istine, laži Saše Lozara predstavljaju čisti pop zvuk u kojem je pjevač i voditelj još jednom pokazao svoje sjajne vokalne sposobnosti. U pjesmi dominira snažna emocija s kojom Saša pjeva o gubitku, promjenama, izgubljenoj ljubavi, promjenama u ljudima i okruženju. Istine, laži autorsko je djelo izvrsnog Srđana Sekulovića Skansija i Nikole Marjanovića.

Saša je djelove otkrio na svojoj Facebook stranici, a kroz nekoliko dana bit će i premijera spota u inMagazinu i na Dnevnik.hr-u.

Video za 'ISTINE, LAŽI' je pri kraju! Ovo je samo mali mali dio ;)

Posted by Saša Lozar on Thursday, July 2, 2015
Vezani članci Nives Celzijus Nives pozirala sa seksi dodatkom, ali to nitko nije primijetio, čak niti žene: "Ja jesam žensko, ali nekako mi je promaknuo" Nives Celzijus prva emisija TLZP Pogledajte tko je i zašto rasplakao Nives Celzijus, nije se mogla suzdržati, a to se rijetko događa

 

NOVA SEZONA TLZP 'Ovu priliku nismo mogli propustiti!'

Video potpisuje Filip Dizdar, iznimno talentiran i uvijek inovativan redatelj i dugogodišnji glazbenik.

'Ovo je moj treći spot s Filipom. On je izvrstan, iznimno vrijedan, talentiran glazbenik i redatelj. Uvijek dođemo do trenutka da spojimo pjesmu i video. Ne može se dogoditi taj raskorak. To je meni najvažnije. Radimo i živimo u nemogućim uvjetima i s nemogućim buđetima. Svi smo pomalo podcijenjeni i treba izvuči stvar da ostavi traga. To nije jednostavno, ali uspijevamo u timu i to postići. Moje kolege znaju o čemu govorim. Sretan sam da je singl na putu prema eteru te vjerujem u uspjeh pjesme 'Istine,laži'', poručuje Saša kojeg ćemo gledati i u novoj sezoni popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato samo na Novoj TV.

Saša: 'Da imam kunu za svako pitanje o Tinu i Kedži, bio bih milijunaš'

Do tada, pogledajte i novi imidž saše Lozara, te djelić onoga što nas čeka sljedeći tjedan. Kako vam se sviđa nova stvar? 
 

Dame i Gospodo..... Nova stvar je službeno vani i najjača je do sad!!'Like' ili 'share' ako se prepoznaš u tekstu.

Posted by Saša Lozar on Tuesday, June 30, 2015

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook