Sane

Snimili hit za samo sat i pol vremena - Ovo morate poslušati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački bend Sane u zadnje vrijeme privlači pažnju svojih obožavatelja (čiji broj raste iz dana u dan), ali i producenata i medija iz cijeloga svijeta.

Ovaj put riječ je o novom singlu za kojeg su snimili i spot 'Puj pečatim', a sami članovi benda su objasnili o čemu je riječ.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) "Ubija kao Kalašnjikov" Nives podigla Celzijuse provokativnim spotom za novu pjesmu "Odj*******": Kome je posvećena?

'Puj pečatim je nekakva potvrda onoga što mislimo. Primjerice, kada netko čuje neku izjavu koja ima neko posebno značenje, pa pljune u ruku i rukuje se, ili pljune na pod i znakovito pogleda sugovornika. Na primjer, u Osijeku je varijacija na to 'pik puj', poručili su.

>> Nova svjetska atrakcija stiže iz Zagreba: Pregovaraju s američkim producentima!

'Došli smo u studio prekasno i trebali smo pisati nekakve tekstove za album koji dovršavamo, ali nitko nije bio inspiriran, pa sam ja predložio da u sat i pol koliko nam je ostalo, da napišemo hip hop stvar. Ovo je rezultat. Mi svi jako volimo hip hop, pogotovo 'old shcool', ali nismo baš taj tip benda. A s obzirom da radimo svašta, dali smo si oduška i napravili ono što nas je držalo taj dan. I super nam je to. Da imamo svoj studio, svaka pjesma bi bila potpuno drugačija, zaključili su dečki.

Pogledajte novi spot benda Sane!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene