Obitelj Kennedy i danas privlači pozornost. Rose Kennedy Schlossberg ista je svoja baka.


Frapantna je sličnost između pokojne Jackie Kennedy Onassis i njene unuke Rose Kennedy Schlossberg. Mlada djevojka kćerka je Edwina Schlossberga i Caroline Kennedy, kćerke pokojnog predsjednika SAD-a i karizmatične Jacqueline Kennedy.

Sličnost između bake i unuke tolika je da je New York Post u tekstu u Rose naveo kako se radi o Jackie 2.0. Mlada djevojka glumi u web seriji "End Times Girls Club" te je jako inteligentna. Djevojka je na Harvardu diplomirala engleski, a zanimali su je i film te dizajn. Za studije je bila jako zainteresirana, a na fakultetu iznimno uspješna (na fotografiji u sredini).

Rose Kennedy Schlossberg (Screenshot: Youtube)

Da je povezana sa svojom slavnom bakom, govori i činjenica da joj je upravo Jackie dala ime, i to po svojoj majci, koja se zvala Rose. Imala je veliku ulogu u odgoju mlade djevojke te ju je viđala svaki dan. Vodila ju je u muzeje i parkove te puno značila u odgoju djevojčice.

Neko vrijeme družila se s Lindsay Lohan te su zajedno čak i tulumarile, iako je Rose uvijek nastojala biti sa strane. Politika je, iako su joj u obitelji svi vezani za taj svijet, nimalo ne zanima. Iako je politika ne zanima, jako je ponosna na svoje korijene, a pogotovo na svog djeda, kojeg nikad nije upoznala.