Elvisova unuka

Sva šuškanja pala u vodu – ipak nisu par!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski mediji su se raspisali kako Robert Pattinson ima novu djevojku! Riječ je o Riley Keough, Elvisovoj unuci, no izgleda kako glasine ovaj put nisu točne...

Pričalo se kako su se Robert Pattinson i Riley Keough upoznali preko njegove bivše djevojke Kristen Stewart, te da su zbližili na zabavama Diora tijekom svibnja i lipnja.

Pogledaj i ovo Priscilla i Elvis Presley - 1 ovo se ne propušta! Povratak Kralja rock 'n' rolla zahvaljujući virtualnoj stvarnosti: "Bit će to slavlje Elvisova života!''

I dok su mediji nagađali kako je Robert u vezi s unukom Elvisa Presleya, glasnogovornik mlade glumice potvrdio je kako oni nisu par! 'Riley nije u vezi s Robertom. Mogu potvrditi kako ona nije fotografirana u Robertovom društvu ovoga vikenda', poručio je.

>> Nova djevojka slavnog ljepotana - ovo sigurno niste znali!

Izgleda kako se još ne zna tko je bila djevojka u Robertovom automobilu, no Riley sigurno nije. Inače, mlada glumica je poznatija kao princeza rock'n'rolla s nasljeđen Elvisa Presleya te se bavi glumom.

Glumila je i u filmu 'The Runaways' u kojem je naslovnu ulogu imala upravo Kristen Stewart. Što se tiče privatnog života, bila je zaručena za britanskog glumca Alexa Pettyfera no početkom ove godine ipak su prekinuli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene