Bravo

ODABRALI STE Ana bolje pjeva

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U našoj anketi pobjedu je odnijela Ana.

Anketa 'Koja pjesma vam je draža - Nerina ili Anina?' donijela je i konačni rezultat. Ana je bolja ako se pita vas. Naravno radi se Ani i Neri iz hit serije Zlatni dvori, koje se u seriji bore za istog muškarca – Petra.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Petar obožava glazbu, a njegova djevojka Nera gradi glazbenu karijeru. U karijeri je Petar odlučio pomoći talentiranoj i skromnoj Ani, koja ima sjajan glas.

Ovaj je tjedan Ana zasjenila Neru. Ana je dobila ovacije, a Nerin playback završio je sa suzama.

Na društvenim mrežama Ana je osvojila 184 glasa, a Nera tek 4. U našem članku, Ana 462 glasa, a Nera tek 80. Čestitamo Ani, a uskoro vam donosimo sve detalje o pjesmi koju pjeva Ana, a Petar ju je napisao za nju. Također, uskoro vam donosimo i pjesmu u cijelosti.

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka u 21:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene