U hit komediji Nenada Đurića okupila se najimpresivnija glumačka postava u regiji.


Nenad Đurić, redatelj izrazito uspješne komedije „Nebo iznad krajolika“ ove će nam se jeseni predstaviti sa svojim novim hitom. Riječ je o filmu „Hiljadarka“ koji je rađen u bosansko-hercegovačkoj, hrvatskoj i srpskoj ko-produkciji. Film je u cijelosti snimljen u općini Banovići u Bosni i Hercegovini, a radi se o izrazito ambicioznom projektu snimljenom prema originalnom scenariju uspješnog bosansko-hercegovačkog pisca Zilhada Ključanina na čijem se razvijanju radilo nekoliko godina.

Ekskluzivno vam predstavljamo prvi plakat iz filma kao i prvu službenu kino najavu za ovaj hit koji u kina diljem regije stiže sredinom rujna ove godine!

U akcijskoj komediji 'Pikseli' oživjet će legendarna Lady Lisa: Upoznajte najseksi komada iz video igara!

Vezani članci Miraj Grbić i Marija Omaljev Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol Slika nije dostupna Nadarević o počecima: "Bilo je toliko grozno da mi je mama rekla: Sine, ima drugih zanata"

Mladić Atif Kurtović (Trifunović) prvi puta u životu silazi u rudarsku jamu kako bi nastavio točno tamo gdje je njegov sada umirovljeni otac stao – postao rudar-udarnik.

Međutim, njegova sudbina ubrzo se u potpunosti mijenja kada bude izabran kao lice koje će krasiti najvrijedniju novčanicu u državi – novčanicu u iznosu od tisuću dinara (tzv. „hiljadarku“).

Tako se Atif uskoro nađe na putu za Beograd gdje će ga Titov osobni fotograf (Pervan) uslikati za povijest. U cijelu priču uskoro ulazi i mlada djevojka čiji nadimak nije slučajno „Hiljadarka“ (Bukva) u koju se Atif do ušiju zaljubljuje. A kada Tito (Kojo) najavi svoj osobni posjet Atifovom rodnom gradiću – za sve junake ove simpatične priče započet će avantura koju će pamtiti do kraja života.

Komedija „Hiljadarka“ između ostalog posebna je i po tome što je uspjela okupiti najimpresivniju glumačku postavu u jednom filmu u posljednjih nekoliko godina.

Pogledajte prvi trailer: 

Tako se među glavnim glumcima pojavljuju Branislav Trifunović („Jesen stiže Dunjo moja“, „Spomenik Majklu Džeksonu“), Aida Bukva („Magacin Kabare Show“), Moamer Kasumović (TV-serija „Lud, zbunjen, normalan“), Milutin Mima Karadžić („Montevideo“), Željko Pervan („Večernja škola“ i ''Kud puklo da puklo'), Nikola Kojo („Mi nismo anđeli“, „Parada“), Slaven Knezović („Ljudožder vegetarijanac“, „Broj 55“) i mnogi drugi. Direktor fotografije je Dušan Joksimović čiji najpoznatiji rad kamerom uključuje nezaboravne hitove kao što su „Lepa sela lepo gore“, „Rane“, „Munje“, „Mi nismo anđeli“ i „Parada“. Uz već navedenu jaku glumačku postavu, izrazito kvalitetnu produkciju, sigurnu redateljsku ruku i scenarij koji obiluje velikom količinom humora karakterističnim za naše prostore nesumnjivo je da komedija „Hiljadarka“ već sada spada u jedne od najiščekivanijih filmova ove godine.

Hit-komedija „Hiljadarka“ u domaća kina stiže sredinom rujna!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook