Već neko vrijeme glumica se zalaže za humanitarni rad protiv trgovanja ljudima i zlostavljanje žena.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Na humanitarnoj večeri organizacije 'Life is Love' mlada glumačka zvijezda, 25-godišnja AnnaLynne McCord, progovorila je što misli o tome.

>> 'Nisam savršena, i to je ok!'

Vezani članci Policija u Njemačkoj, ilustracija Srbin (30) osuđen za sedmerostruko silovanje u Njemačkoj: Njegova najmlađa žrtva imala je 14 godina Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) Muškarac priznao da je imao spolni odnos s djevojčicom. Žrtva ima manje od 15 godina i ostala je trudna...

'Je li netko od vas ikad bio silovan? Seksualno zlostavljan? Niste rekli ne kada ste mislili kako imate puno pravo na to? Znam i ja kako se osjećate', obratila se AnnaLynne publici.

'Imala sam i ja slično iskustvo, kao i neke djevojke kojima se to dogodi i 20 puta u jednoj noći. Dogodilo se i meni da netko koga sam poznavala mi je to učinio, a i veoma je zanimljivo kako taj trenutak nemaš osjećaj da ti glas jednostavno kaže 'ne'.

Nije to bio napad niti išta slično - samo nisam imala snage se suprostaviti glasom, reći 'ne'. Nisam znala kako reći, ja ovo ne želim, molim te nemoj mi ovo raditi, ispričala je AnnaLynne.

Nakon emotivnog govora, brojne zvijezde i prijatelji mlade glumice, koja glumi u seriji '90210', su putem Twittera pohvalili AnnaLynne tvrdeći kako je 'neustrašiva', 'hrabra', i 'kako su jako ponosni'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook