Millie Bobby Brown otkrila je detalje prijateljstva s 18 godina starijim reperom Drakeom koje je mnogo šokiralo.

Galerija


Slavna prijateljstva posebne su priče koje javnost i njihovi fanovi obožavaju. U posljednje vrijeme, taj trend predvodi 14-godišnja glumica iz serije "Stranger things" Millie Bobby Brown, koja bez problema stječe nove zvjezdane prijatelje.

Vezani članci Romeo Beckham (Foto: Profimedia) 17-godišnji sin slavnog para već mijenja cure kao na traci: Holivudsku glumicu ostavio je zbog ove plavuše Marko Grubnić (Foto: Instagram) Na estradi se neki ne vole, a neki su razvili bliske odnose: Ovo su najčvršća domaća prijateljstva

Od starlete Kim Kardashian do glumca Aarona Paula, pjevačice Miley Cyrus, mlada glumica ne bira previše i veseli se svakom druženju s nekim od njih.

No ono što pomalo začuđuje i iznenađuje je Millieno odnedavno prijateljstvo s reperom Drakeom, koje je čini se, ozbiljnije od pukog objavljivanja selfija na Instagramu.

Na crvenom tepihu nedavno održane dodjele nagrada Emmy, Millie je izjavila: "Iskreno, on je fantastičan. Sjajan prijatelj i sjajan uzor. Neki dan smo se dopisivali i napisao mi je da mu jako nedostajem, kao i on meni".

Novinarku je Milliena izjava zaintrigirala, pa ga je naravno zanimalo više detalja o neobičnom prijateljstvu, koje traje još od prošle godine.

"Dopisujemo se o dečkima, on mi pomaže", izjavila je Millie i dodala da će tip dečkiju koji joj je Drake savjetovao da odabere ostati samo između u njih, odnosno u porukama.

I to je bilo dovoljno da internet poludi i izazove komentare o neprikladnom prijateljstvu između glumice i repera koji je od nje stariji 18 godina, te o ljubavnim savjetima koje joj on dijeli.

Drake se dosad još nije oglasio o odnosu s Millie, no čini se da nema nikakvih indicija da se događa nešto više od nevinog prijateljstva, unatoč velikoj razlici u godinama.

Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images)
Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images)

Millie, baš poput brojnih dječjih zvijezda, odrasta u svijetu koji ju neprestano promatra. Očigledno je elokventna mlada djevojka koja voli progovarati o raznim temama u javnosti i djeluje mudro za svoju dob.

Njezin stil odjevanja i modne kombinacije na crvenim tepisima često se ocjenjuju kao preozbiljni za nju, no Time ju je proglasio jednom od najutjecajnijih osoba u 2017. godini i proglašena je ikonom generacije s nevjerojatnih 17,3 milijuna pratitelja na Instagramu.