Većina nas provede i po nekoliko sati dnevno na društvenim mrežama, ali od toga i nemamo neku pretjeranu korist.


Društvene mreže toliko su zarazne da neki od nas provode i po nekoliko sati dnevno čitajući tuđe objave ili pišući svoje. To je normalno, pa živimo u 21. stoljeću, istina, svi koji imaju pristup internetu prije ili kasnije objave barem jedan kratak status na nekom od svojih profila. To rade i poznate face, ali velika razlika između njih i nas je u tome što one za svoje objave zarađuju 'masne pare'.

Ona je srušila internet svojom stražnjicom, a on to radi svojom prednjom stranom

Vezani članci Kylie Jenner - 1 Baš ništa nije prepustila mašti i prošetala je u kreaciji kakvu je nosila i njezina puno bujnija sestra Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Supruga slavnog pjevača nakon emotivnog intervjua ulicom prošetala samo u majici i čizmama

Kendall Jenner, Cara Delevingne i Gigi Hadid za svaku objavu na nekoj od društvenih mreža zarade i dva milijuna kuna! Pazite, samo JEDNU objavu! Još neke ljepotice žive vrlo lagodno zahvaljujući društvenim mrežama, ali njihova zarada je daleko manja od vodećih kolegica, tek par stotinjaka tisuća kuna! Velike kompanije vrlo rado plaćaju poznatima da ih kroz svoje objave na neki način izreklamiraju. Vjerojatno ste se nagledali reklama, a da niste ni shvatili o čemu se radi.

Važno je imati velik broj onih koji vas na društvenim mrežama prate, pa možda i sami krenete u ovaj unosan biznis.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook