Baš kao i mnogi drugi pjevači i pjevačice diljem svijeta i Bosanka Šejla se odlučila obraditi veliki hit 'Hello' slavne Adele.


Šejla Grgić, umjetničkog imena Sheyla, mlada je pjevačica iz Sarajeva koja se već dugi niz godina bavi pjevanjem. Baš kao i mnogi drugi pjevači i pjevačice diljem svijeta i Sheyla je odlučila obraditi veliki hit 'Hello' slavne Adele.

POSLUŠAJTE OBJE VERZIJE: Adele snimila plagijat?

Vezani članci Slika nije dostupna BOSANKA OPET RAZVALJUJE Njezine izvedbe su bolje od originala Slika nije dostupna Ovako to zvuči kada GOOGLE translate pjeva 'Hello'

Poslušajte njezinu izvedbu i prosudite

U suradnji s Romanom Kuduzovićem pokrenula je "Vox Meduza Studio" i nakon toga Vox Meduza Bend čiji članovi dolaze iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine.

'Funk Sevdah Projekat prvi je projekt u okviru Vox Meduze te ulažemo veliku energiju u to da sevdalinku napravimo u funk stilu na bosanskom i engleskom jeziku. To radimo u namjeri da približimo sevdalinku mlađoj publici, a prevođenjem na engleski jezik želimo približiti sevdalinku teritorijima izvan BiH i Balkana', kaže Sheyla za Klix.ba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook