Baš kao i mnogi drugi pjevači i pjevačice diljem svijeta i Bosanka Šejla se odlučila obraditi veliki hit 'Hello' slavne Adele.


Šejla Grgić, umjetničkog imena Sheyla, mlada je pjevačica iz Sarajeva koja se već dugi niz godina bavi pjevanjem. Baš kao i mnogi drugi pjevači i pjevačice diljem svijeta i Sheyla je odlučila obraditi veliki hit 'Hello' slavne Adele.

POSLUŠAJTE OBJE VERZIJE: Adele snimila plagijat?

Vezani članci Brad Pitt i George Clooney - 7 Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina? Slika nije dostupna BOSANKA OPET RAZVALJUJE Njezine izvedbe su bolje od originala

Poslušajte njezinu izvedbu i prosudite

U suradnji s Romanom Kuduzovićem pokrenula je "Vox Meduza Studio" i nakon toga Vox Meduza Bend čiji članovi dolaze iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine.

'Funk Sevdah Projekat prvi je projekt u okviru Vox Meduze te ulažemo veliku energiju u to da sevdalinku napravimo u funk stilu na bosanskom i engleskom jeziku. To radimo u namjeri da približimo sevdalinku mlađoj publici, a prevođenjem na engleski jezik želimo približiti sevdalinku teritorijima izvan BiH i Balkana', kaže Sheyla za Klix.ba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook