Ljubavne tragičarke

Za ove dvije slavne dame javnost misli kako se ponižavaju zbog svojih partnera

Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Getty) Justin Bieber Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Getty) +6 Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

I slavne dame pate zbog ljubavi i muškaraca, a javnost smatra da su dvije trenutno najveće ljubavne tragičarke Hailey Baldwin i Khloe Kardashian.

Tko je rekao da je slavnim ženama lako?

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Iako javnost često misli kako one imaju baš sve što požele - ljepotu, novac, slavu i partnere koji ih obožavaju - to često baš i nije tako, a čak i slavne dame A-liste često pate zbog ljubavi i muškaraca.

Justin Bieber Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A javnost trenutno dvije celebrity dame smatra najvećim tragičarkama kada je ljubav u pitanju. Jedna je 22-godišnja supruga pjevača Justina Biebera, manekenka Hailey Baldwin, a druga 33-godišnja starleta i reality zvijezda Khloe Kardashian.

Hailey je to postala neki dan kada se šoubiz svijetom proširila vijest kako je pjevačica Selena Gomez, inače bivša dugogodišnja ljubav njezinog supruga, ponovno hospitalizirana zbog emocionalnog sloma. Mlada glazbena zvijezda već se godinama bori s depresijom, a nakon što je saznao vijesti, Justin je viđen kako plače u automobilu, dok ga supruga vozi u nepoznatom smjeru. Ranije istoga dana, paparazzi su ga snimili kako se bos i samo u kućnom ogrtaču šeće po cesti ispred svog doma u Los Angelesu.

Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Getty) Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Getty) Foto: Getty

Od samog početka dio njegovih obožavatelja tvrdi kako je Hailey samo način da se zaboravi Selena, no čini se kako to baš i ne funkcionira za mladog glazbenika kojemu je Selena bila prva ljubav. Također, dio javnosti smatra kako je priča oko njihovih zaruka i navodnog vjenčanja samo medijska patka kako bi se manekenka dodatno proslavila. Kako god bilo, na društvenim mrežama se ne prestaje pričati kako se Hailey ponižava ostajanjem uz Justina iz bilo kojeg razloga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

To se već mjesecima priča i za Khloe Kardashian koja je prije nešto više od pola godine dobila kćerkicu True s NBA košarkašem Tristanom Thompson koji ju je više puta javno prevario. To je učinio i svega nekoliko dana prije nego je rodila, no Khloe je ustrajna u tome da ne razara svoju malenu obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Na društvenim mrežama se često ispod njezinih fotografija tako mogu pročitati vapaji milijuna njezinih obožavatelja koji ju mole da poštuje sebe te da se makne od košarkaša koji ju očito ne voli dovoljno da joj ostane vjeran. Dodatno vatru potpaljuje i sam Tristan koji je često s majkom svog djeteta na raznim luksuznim putovanjima, no ona nikada nije na fotografijama s istih pa se i na njegovom profilu mogu naći takvi apeli Khloe za koju javnost smatra da se "ponižava za malo ljubavi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

No, vjerujemo kako su djevojke dovoljno odrasle da same znaju procijeniti što im najviše odgovara. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene