Njihova pomirba šokirala je svijet, pogotovo nakon što ju je brutalno pretukao prije četiri godine.


Chris Brown je u intervjuu za KIIS-FM progovorio o djevojci Rihanni i nemilom događaju koji je imao uzdrmao javnost. Sada je pjevač otkrio kako ju je uspio opet osvojiti.

>> Koji je njegov problem? Pred svima se hvatao za međunožje!

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga oglasila se o vezi s 12 godina mlađim Beograđaninom: "Kažu da je mlad, a još i zgodan" Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom!

'Sve se vrti oko moje odgovornosti. Trudio sam se biti što bolji čovjek, tokom godina sam pokazao koliko se kajem i koliko mi je žao zbog incidenta. Taj period je vjerojatno bio najgori period u mom životu. Ona je prekrasna i dvina osoba i vječno sam zahvalan', priznao je Chris.

Iako je ponovno osvojio svoju djevojku, Chris priznaje kako možda neće tako lako vratiti i naklonost publike. 'Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, ne mogu nikoga okrivljavati. To je sve moja odgovornost i morao sam sazrjeti kao muškarac', zaključio je Brown.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook