Kći bivšeg premijera

Petra Sanader javno objavila: 'Ne mogu dočekati što budućnost nosi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći Ive Sanadera na svojoj je stranici objavila da okreće novi list u svome životu.

Nakon glume i manekenstva Petra Sanader odlučila je napraviti zaokret u svom životu. Starija kći Ive Sanadera odlučila se posvetiti pisanju te postati scenaristica. Veliku je vijest s fanovima podijelila na svojoj službenoj stranici.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 5 godina Petra Sanader nakon glume ima novu karijeru!

Petra i Bruna Sanader stigle na suđenje ocu, nisu htjele svjedočiti

'Prošlog sam ljeta dobila poriv istraživati nove stvari uz glumu i manekenstvo. Da budem iskrena, nije mi se sviđao položaj u kojem sam samo obilazila audicije, povezivala se s ljudima i čekala posao (usput rečeno, sve je to divno i potrebno). Nešto me je nagnalo da budem proaktivnija i produktivnija sa svojom energijom, vremenom i inspiracijom. Počela sam učiti kako pisati scenarije. Radim to intenzivno. Idem na predavanja, čitam radove drugih ljudi i sve knjige o ovoj tematici koje mi padnu pod ruku, povezujem se s drugim piscima, stvaram zajednicu i polako postajem svjesna da sam se u pisanje scenarija u potpunosti zaljubila. To je savršena kombinacija umjetnosti i zanata, platforma za istraživanje, zacjeljivanje i povezivanje', napisala je još Petra, koja se svojim vatrenim fanovima obraća na engleskom jeziku. Danas sam jako ponosna što mogu reći da, nakon triju nacrta i nebrojenih ponovnih pokušaja, moj prvi scenarij pod naslovom Catch the Flying Feather (Uhvatiti leteće pero) cirkulira po natječajima i jako dobro stoji!!! Imala sam sreće što sam studirala s Jacobom Kruegerom, nagrađivanim scenaristom i učiteljem čije su iskustvo i mudrost bili jako važni u svemu', napisala je Petra koja je inače poznata i pod umjetničkim imenom Petra Sandovar.

'Ne mogu dočekati što budućnost nosi. Volim vas sve', zaključila je Petra koja je svoj san krenula slijediti još 2008. kada se odselila u Ameriku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene