Petra i Bruna Sanader već odavno ne žive u Zagrebu. Ipak, blagdane provode u svom gradu, uz obitelj.

Galerija


Zgodne kćeri bivšeg premijera Sanadera ovih dana provode blagdane u krugu obitelji. I Petra i Bruna stigle su u Zagreb iako su obje život i karijeru odlučile graditi izvan Hrvatske. Barem zasad. Petra živi i radi u New Yorku, gdje gradi filmsku karijeru, a njezina sestra Bruna u Zagreb je stigla iz Munchena, gdje je otišla na specijalizaciju. Diplomirana liječnica tamo živi s dečkom Vedranom.

Vezani članci Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini? Slika nije dostupna Petra i Bruna Sanader stigle na suđenje ocu, nisu htjele svjedočiti

Ipak, za vrijeme blagdana cure su se odlučile posvetiti obitelji i doći u svoj grad. Petra je tim povodom objavila i nekoliko fotografija na Instagramu. Pozirala je u društvu sestre Brune, ali i prijatelja. "Rijetko vadim mobitel da bih okinula fotku dok sam s ljudima, no neki dan sam podsjetila samu sebe da moram zabilježiti neke čarobne trenutke koje rijetko doživljavam", napisala je Petra uz fotografije s prijateljicama i prijateljima. Sa sestrom Brunom pozirala je kod kuće i nedavno otkrila kako slave cijeli tjedan.

U vrijeme dok im je otac bio premijer, Petra i Bruna bile su tinejdžerice. Odrasle su pod lupom javnosti, a pogotovo to vrijedi za Petru. Ona je gradila glumačku karijeru, diplomirala je na Akademiji, a pažnju je privlačila i vezom s Andrejem Dojkićem. Diplomiravši 2008. godine, Petra se preselila u SAD, gdje otad živi i radi. S druge strane, Bruna, mlađa i samozatajnija, marljivo je učila i diplomirala na Medicinskom fakultetu, s prosjekom ocjena 4,9.