Milijuni uzdišu

Ovaj opaki frajer postao je veća zvijezda od onih koje štiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo nije prvi puta da osobni čuvar dobije više pažnje od zvijezde koju čuva. Svi žele znati tko je naočiti macan koji u stopu prati slavnu pjevačicu.

Adele je svojim povratkom na glazbenu scenu napravila pravu pomutnju pa s toga ne čudi što je njezina ekipa morala pojačati osiguranje oko slavne pjevačice. E sad, mogli su unajmiti bilo koga, ali oni su se odlučili za jednog od najopakijih osobnih čuvara koji je već nekoliko puta demonstrirao silu na neposlušnim fanovima i postao tema medija zbog uporabe sile.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Tjelohranitelj velike zvijezde izazvao negodovanje obožavatelja zbog grubog ponašanja

Njegovo ime je Peter Van der Veen i dolazi iz Nizozemske. Mnoge svjetske zvijezde odlučuju se upravo za njegove usluge. Visok, naočit i opasan, postao je faca za kojom uzdišu milijuni i o kojoj se vode rasprave na brojnim forumima. Nije pretjerano reći kako je Peter ukrao pozornost. Prije neg je postao osobni čuvar, Peter je bio body builder i Mister Europe 2005.

Pet godina čuvao je Lady Gagu, a vodio je brigu i o Iggy Azealei. Njegov glas čak se pojavljuje u Gaginoj pjesmi 'Government Hooker' jer je pjevačica bila oduševljena njegovim naglaskom i metalnim prizvukom njegovog glasa.

Zgodni tjelohranitelj 'ukrao' pozornost sa slavne glumice

Zanimljiva je i rekacija fanova Lady Gage koji su optužili Adele kako joj nije bilo dosta što joj je maznula Grammyje, nego je morala i Petera. U svakom slučaju, baza njegovih obožavatelja raste iz dana u dan tako da je lako moguće kako će i sam vrlo uskoro trebati osobnog čuvara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene