OYO Night

Premijera 'Grace od Monaca' i poklon iznenađenja - Osvoji karte

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedinstvena video usluga OYO i Cineplexx, vode vas na OYO night u sklopu premijere dugo očekivanog filma ´Grace od Monaka, 22. svibnja, u 20 sati, u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu (Kaptol centar, City center).

OYO Night je događaj u suradnji OYO.hr-a i Cineplexxa, radi se o posebnoj projekciji filma, premijeri, za koju je OYO pripremio brojna poklon iznenađenja koja očekuju sve posjetitelje.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Nicole Kidman očarala na predstavljanje filma Grace of Monaco

Glavnu ulogu u filmu (Grace Kelly) utjelovljuje jedna od najpoznatijih i najboljih glumica današnjice Nicole Kidman. Radnja nas vraća u 1956., a Grace Kelly je na vrhu svoje popularnosti napustila karijeru holivudske glumice i udala se za princa Rainiera od Monaka. Šest godina kasnije, kada se našla suočena s krizom koja je zaprijetila Monaku i njenom braku, slavni redatelj Alfred Hitchcock pružio joj je priliku da se vrati u Hollywood kao glavna glumica u njegovom novom filmu Marnie. Grace je na raskrižju: izabrati život koji je oduvijek mislila da želi ili prihvatiti životnu ulogu princeze od Monaka.

Za sve vas koji željno iščekujete ovaj film, OYO je pripremio i nagradni natječaj. Napišite nam zašto želite ići na premijeru filma i pošaljite najkasnije do 21.5. u podne, na mail natjecaj@novatv.hr s imenom, prezimenom, e-mailom i mjestom gdje želite gledati film (Zagreb ili Split).

Deset najkreativnijih će osvojiti po 2 ulaznice za premijerno prikazivanje filma. Dobitnici će ulaznice moći preuzeti na blagajnama Cineplexxa, a imena dobitnika biti će objavljena 21. svibnja.

 

Dobitnici nagradnog natječaja su:

Dominik Papić
Antonia Paić
Tanja Šuti
Ranka Sertić
Ljiljana Stanić
Lidija Kelčec
Nikolina Zmijarević Đugum
Mateja Mrmić
Anja Raić
Dora Stepušin

Ulaznice vas čekaju na blagajnama Cineplexxa prije početka filma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene