Tatjana Jurić sinoć se odlično snašla u ulozi voditeljice jednog eventa u centru Zagreba.

Galerija


Sinoć, 25. listopada, u prepunom Galleria Business Centru održana je proslova čiji razlog je bio ni više ni manje već 20. godišnjica postojanja samog Centra. Posjetitelji su uživali u druženju i šarolikom programu jer zabave, doista, nije nedostajalo.

Vezani članci Tatjana Jurić - 6 Možete li vjerovati da su ove slike Tatjane Jurić stare 15 godina? Za nju su godine stvarno samo broj Mia Dimšić ''Izašla je iz kuće i postala zvijezda'': Mia Dimšić ispričala nam je sve o nastanku pjesme kojom je pokorila estradu!

Pod voditeljskom palicom Tatjane Jurić program je bio posvećen direktorici GBC-a, Nevenki Zečević, koja je iznenada preminula u 58. godini.

Njoj u čast svi su posjetitelji uživali u zanimljivoj retrospektivnoj izložbi pod nazivom "S tobom još od dobrih starih vremena" koja je prikazala povijesni vremeplov sve od osnutka Centra prije dva desetljeća, pa sve do danas kada je obnovljen u potpuno novom ruhu.

Svečanu proslavu upotpunio je nastup mlade i talentirane Mije Dimšić. U Mijinim izvedbama uživale su sve generacije, od onih najmlađih do onih nešto starijih. Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri, Domenica Žuvela, Ivana Delač, Kostadinka Velkovska, Olja Vori, samo su neke od poznatih dama koje su se pridružile proslavi i uživale u novo predstavljenom konceptu pod nazivom BFF, Business - Fashion - Food.

A oči su sinoć svakako bile uprte u zgodnu Tatjanu koja je s godinama sve ljepša. Radijska voditeljica danas ima 35 godina, no mnogi će se složiti da je poput vina: što starija, to bolja.

Prisjetili smo se kako je Tatjana izgledala na početku karijere kako bismo potkrijepili takve tvrdnje.

8 mjeseci nakon prekida ona se udala za drugog: Bivši domaći par zabavljao se na istom događaju

Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu