Samozatajna ljepotica

Upoznajte Helenu Matić: I Hrvatska ima svoju Meghan Markle, a radi se o atraktivnoj djevojci vratara Dominika Livakovića

Helena Matić (Foto: Facebook) Helena Matić (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Matić (Foto: Facebook) Livaković i djevojka (Foto: Instagram) Livaković i djevojka (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Facebook) +0 Helena Matić (Foto: Facebook) Galerija

Mladi hrvatski reprezentativac Dominik Livaković u sretnoj je vezi s klizačicom Helenom Matić.

Već je odavno poznato kako naši nogometaši ne vole samo loptu, već i lijepe žene.

Pogledaj i ovo Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Glad ne pita Bilo je napeto: Prelijepa Izabel Kovačić sinoć je zbog nervoze morala nešto i prigristi na tribinama

A jedan od njih svakako je i mladi reprezentativac Dominik Livaković, koji je u sretnoj vezi s lijepom klizačicom Helenom Matić.

 

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

23-godišnji vratar i njegova godinu dana starija odabranica jako su zaljubljeni, sudeći po fotografijama na njihovim društvenim profolima, a Helena za svog odabranika navija i u Rusiji.

 

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Njihova je ljubav započela kao ljetna romansa prije godinu dana, no s vremenom se pretvorila u sretnu vezu koju golupčići ne skrivaju.

A talentirana je klizačica i vrlo atraktivna, pa ne čudi da su se mediji zainteresirali za njezin lik. Došlo je i do usporedbi s novopečenom pripadnicom britanske kraljevske obitelji Meghan Markle, što Heleni sigurno neće smetati, a nismo mogli ne primijetiti kako i smeđokosa Zagrepčanka ima vrlo istančan ukus za modu.

 

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Helena je inače članica klizačkog kluba "Zagrebačke pahuljice", a trenutno studira i industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

 

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

I dok je ona zatvorila svoj profil na Instagramu, Dominik se često na svom pohvali atraktivnom djevojkom, a vama ostavljamo da sami prosudite kolika je sličnost između vojvotkinje od Sussexa i ove domaće ljepotice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene