Mladi hrvatski reprezentativac Dominik Livaković u sretnoj je vezi s klizačicom Helenom Matić.

Galerija


Već je odavno poznato kako naši nogometaši ne vole samo loptu, već i lijepe žene.

Vezani članci Tihana Lazović i Branislav Trifunović Domaća glumica potvrdila ono o čemu se šuškalo mjesecima: Ljubi 12 godina starijeg Trifunovića Izabel Kovačić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Bilo je napeto: Prelijepa Izabel Kovačić sinoć je zbog nervoze morala nešto i prigristi na tribinama

A jedan od njih svakako je i mladi reprezentativac Dominik Livaković, koji je u sretnoj vezi s lijepom klizačicom Helenom Matić.

23-godišnji vratar i njegova godinu dana starija odabranica jako su zaljubljeni, sudeći po fotografijama na njihovim društvenim profolima, a Helena za svog odabranika navija i u Rusiji.

Njihova je ljubav započela kao ljetna romansa prije godinu dana, no s vremenom se pretvorila u sretnu vezu koju golupčići ne skrivaju.

A talentirana je klizačica i vrlo atraktivna, pa ne čudi da su se mediji zainteresirali za njezin lik. Došlo je i do usporedbi s novopečenom pripadnicom britanske kraljevske obitelji Meghan Markle, što Heleni sigurno neće smetati, a nismo mogli ne primijetiti kako i smeđokosa Zagrepčanka ima vrlo istančan ukus za modu.

Helena Matić (Foto: Facebook)
Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Helena je inače članica klizačkog kluba "Zagrebačke pahuljice", a trenutno studira i industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

I dok je ona zatvorila svoj profil na Instagramu, Dominik se često na svom pohvali atraktivnom djevojkom, a vama ostavljamo da sami prosudite kolika je sličnost između vojvotkinje od Sussexa i ove domaće ljepotice.