Zasjenila sve prisutne

Najseksi Hrvatica uživa u trudnoći: Stigla s bogatim suprugom i pokazala trbuščić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikolina Miletić Minovski i Vladimir Minovski zajedno su se pojavili na manifestaciji Riječke stepenice.

Nikolina Miletić Minovski i Vladimir Minovski uplovili su u bračnu luku prije gotovo godinu dana. Bivša manekenka i vlasnik taksi službe žive u Rijeci, a slobodne trenutke koriste i za druženja pa su se tako pojavili i na modnom događaju Riječke stepenice.

Pogledaj i ovo Vedrana Linardić Ljepotica bila i ostala! Bivša djevojka Vedrana Ćorluke u danima najveće slave slovila je kao najseksi Hrvatica, a laskavu titulu može ponijeti i danas!

Nikolina i Vladimir još su prije dva mjeseca objavili da čekaju dijete, a sada se lijepoj Nikolini trbuščić već prilično vidi.

Sretan par blistao je na događaju, a Nikolina ni u drugom stanju ne gubi titulu najseksi Hrvatice. Mogli bismo reći da je zasjenila čak i manekenke koje su nosile reviju.

Na reviji je pojavila i Tina Vukov koja je izbivala iz javnosti nakon što se saznalo da je s Lukom Rajićem.

OVDJE pogledajte kako danas izgleda plavuša koja je žarila i palila osamdesetih.

11.Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održano je na stepenicama u centru Rijeke. Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom i prava turistička atrakcija.

Modna rapsodija odvijala se pred mnogobrojnom publikom, čak 15 modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji je trajao sat i pol.

Revije su nosili i brojni poznati manekeni i manekenke: Vedrana Linardić, Miss Universe: Natalija Prica, Ivana Paris te Barbara Filipović, Radovan Stošić itd., a u revijama su uživali brojni poznati; Tina Vukov, Edvin Liverić, Nikolina Tomljanovic, Maja Sulić, karatistica Ana Znaor, spisateljica Ingrid Divković, Romana Jerković, Elena Tomeček Zdjelar, Ivana Bilen i brojni drugi. Program je vodio Davor Garić, a sve je organizirala Ivana Delač Đolo.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene